Кои сме ние?

Нашата компания е лицензиран туроператор и туристически агент с офис в София. Създадена е с много любов през 2008 г. с мисия да носи радост и удоволствие. Нашият екип от професионалисти е изцяло отдаден на идеята, че когато даваш най-доброто от себе си, постигаш най-доброто! Стремим се към най-високо качество на обслужване, широка гама на предлаганите продукти и конкурентни цени.

Основната ни задача е да Ви накараме да се чувствате специални и да допринесем Вашето пътуване/екскурзия/почивка да се превърне в празник.

Името на агенцията отразява нашата философия. Carpe Diem (Карпе Дием) са думи на римския поет и мислител Хораций и означават „ Улови мига... “. Ние вярваме, че щастието зависи от нас самите и затова трябва да се наслаждаваме на всеки един миг от нашия живот и да се възползваме от всяка възможност, която ни се предоставя. Животът е твърде кратък, за да го пропуснем. Ние ще сме щастливи, ако ни позволите да бъдем част от Вашето приключение!Карпе Дием Травел БГ разполага с лиценз за туроператорска и турагентска дейност № РКК-01-6193, издаден от Агенция по туризъм на 08.09.2008 г.
Агенцията има сключен договор за застраховка "Отговорност на туроператора" по чл. 42 от Закона за туризма с ЗАД Армеец (застрахователна полица № 159211315 0000489626 с валидност до 22.08.2016 г.).
Агенцията е "Администратор на лични данни" и е вписана в Регистъра на администратори на лични данни под № 274278.