Другите за нас

Вашите отзиви за нашата работа:

Благодаря ви много за страхотното отношение, чудесни сте, препоръчвам ви горещо на всички познати и се надявам да се организираме за Ози.

С пожелание за успех и още много готини изживявания
Ваш фен!

Аделаида Манасиева
22 май 2012 г. по повод концерта на Металика в БелградЗдравейте Юрдана, много съм трогнат, че сте изпълнили така добре поръчката по цялото ми запитване. Бях поръчал и в други агенции, но никой друг не си беше направил труда да ми прати какъвто и да било мейл. Виждам, че сте сериозна агенция и ставам ваш голям почитател. Бих искал да ми пратите и вашия сайт, където ги има всички хотели за лято 2012, за да мога да огледам и преценя всичко. Вашите цени са по-привлекателни от колегите до вас забелязах (а и вие сте по сериозни относно проучванията, които поръчвам) ;). Така, че бих искал да огледам всичко внимателно, за да мога да избера най-добрата оферта за мен. Почти сигурно сме решили аз и моето семейство да посетим лятото Гърция, а аз ще се радвам да е чрез вашета агенция, затова колкото по-рано видя всички оферти толкова по-добре, понеже ранните записвания приключват дори края на януари. Ако не сте ги качили още в сайта ми пишете да мина през офиса да ми ги представите на място.

С уважение: Николай Давидов
5 януари 2012 г.Скъпа Дани,
всичко беше наред, благодаря за съдействието и за безупречното професионалното отношение от Карпе Дием (както обикновено)...)
Благодаря също за офертите по предишно мое запитване за почивните дни.
Пожелавам приятно изкарване и много усмивки през идните празнични и почивни (може би за вас не) дни!

Магдалена
2 септември 2011 г.Здравейте,
Букурещ, хотелът и Бон Джоуви бяха великолепни!
Много ми хареса, че Симеон ни чакаше пред хотела, за да се увери, че всичко по настаняването ще е наред.
Поздрави.
Ясен Петков
20 юли 2011 г.Здравей Дани,
съжалявам за късния отговор. Пиша с искрени благодарности за хубавото пътуване и невероятния концерт :) Може би вече си чула отзивите...беше уникално ! Поздравления за организацията и всичко останало. Дано скоро има пак някой хубав концерт :Р

Поздрави,
Даниела
12 юли 2011 г. по повод концерта на Бон Джоуви в Букурещ
Благодаря Ви за осъществената ми мечта - да слушам на живо Бон Джоуви. Бяхте се погрижили за всичко и пътуването и организацията беше на ниво!

Елвира
11 юли 2011 г. по повод концерта на Бон Джоуви в БукурещЗдравейте,

Извинете ме, че не Ви писах по-рано, но днес бях доста заета. Искам да изразя благодарността си за всичко, което направихте за почивката ни. Хотелът беше много хубав, персонала любезен, останахме много доволни. Намерихме адреса, в началото навигатора ни обърка, но след това се справихме. Успяхме да се разходим, да разгледаме забележителностите, всичко беше чудесно. Много сме доволни. Възнамерявам да ползвам услугите на фирмата Ви и занапред. Имаме намерение да посетим Румъния и, ако работите в тази дестинация, ще се радвам отново да ползвам услугите Ви.
Още веднъж Ви благодаря за всичко. Повече от доволни сме!

Поздрави,
Антоанета Перникова
5 май 2011 г. по повод хотелско настаняване в Белград